Samen en Betrokken

Het Thorbeckekwartier is een ontwikkeling van de Reinbouw Vastgoed uit Dieren en vastgoedontwikkelaar VanWonen uit Zwolle, samen werken zij onder de naam Thorbecke Ontwikkeling B.V.


Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is onze missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin particuliere en zakelijke klanten hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. Vanuit de gedeelde wens van een gezonde, toekomstbestendige samenleving.

Samen ontwikkelen en betrokken blijven
Dat doen wij, omdat we ons verbonden voelen met de gebieden die wij ontwikkelen. Wij kennen de omgeving, wonen en werken er zelf, begrijpen de cultuur en spreken de taal. Vanaf het vroegst mogelijke moment betrekken we beleidsmakers, omwonenden, kopers en huurders bij de ontwikkeling. Participatie maakt onderdeel uit van onze 9+ klantreis. Een manier van werken die de basis vormt van ons bedrijf. En we blijven verbonden en betrokken bij wat we ontwikkelen. Zo leren we van ervaringen van bewoners en dragen we bij aan de ontwikkeling van de gezondste generaties.

Reinbouw bouwt op mensen.

De Reinbouwgroep is een trots familiebedrijf dat met beide benen op de grond staat. In onze vestigingen in Dieren, Almere en Zutphen werken bijna 130 medewerkers. Stuk voor stuk vakspecialisten met elk zijn of haar eigen specialiteit binnen het bouwproces. Met onze mensen, creëren we fijne leefomgevingen. We ontwikkelen, bouwen, renoveren, onderhouden en transformeren ruimten om te wonen, werken, zorgen en genieten.

Martijn van Essen
Jouw verkoopmanager VanWonen
06-30633470 Mail mij martijn@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis te vinden”